קורס הקמת עסקי מזון

 קהל יעד: יזמים אשר רוצים להקים מסעדה, בית קפה, פאב, בר, קפיטרייה, קייטרינג ורוצים להצליח ולהרוויח.
תאריך פתיחה: לפרטים נא לפנות ל- 09-8855661
מספר מפגשים: 6
שעות: החל מ- 17:00.
דמי השתתפות: לפרטים נא לפנות ל 09-8855661.
הערות: לפרטים נא לפנות ל- 09-8855661

קורס הקמת עסקי מזון

הקורס מקנה ידע וכלים מעשיים להקמת בתי קפה, מסעדות ופאבים. 

 
תכני ההדרכה:
 
  • מאפיינים
    מוניטין מהו? למה מסעדות נסגרות? התנהגות כלכלית של מסעדה ע"פ הסוג שלה.
  • רישוי עסק
    אישורים ורישיונות – רישיון עסק, משטרה, מכבי אש.
  • שיווק ומכירות
    איך להביא לקוחות ואיך להחזיר אותם, חבילת התועלות ללקוח, הלקוח של היום, ולמה הוא עוזב.
  • שירות
    מאפייני שרות, ניהול השרות. בניית מודל שרותי. מדיניות וכללים.
  • שליטה בקרה ותפעול שוטף
    בקרה וניהול, תמחור, טפסים לניהול מעקב, כ"א, משכורות, קניינות ומלאי.
  • תפריט
  • תכנית שיווקית
  • תוכניות פעולה ועבודה